3rd Floor

Post Reply
twr120
Posts: 2
Joined: Wed Feb 29, 2012 3:46 am

3rd Floor

Post by twr120 » Wed Feb 29, 2012 3:50 am

I am curious about the 3rd floor, I tried to purchase it today but I received a "Data Transport Error Please reload the game 403 Forbidden". Got that message after several attempts. I have the money and a premium account.

User avatar
Dr. Cadaver
Posts: 29
Joined: Mon Nov 28, 2011 5:27 pm
Location: Last Hospital on the Left

Re: 3rd Floor

Post by Dr. Cadaver » Wed Feb 29, 2012 7:05 am

I had that same error when the quests weren't working. Give them a few hours to fix the problem and try again. If it still doesn't work after a fair amount of time, file a bug report through the game. You can find the support link at the top left in the Help Section.
Doctors of Anarchy [DOA]
Forensic Pathologist, PhD
Wooden Leg Extender (21)

twr120
Posts: 2
Joined: Wed Feb 29, 2012 3:46 am

Re: 3rd Floor

Post by twr120 » Wed Feb 29, 2012 8:42 pm

I attempted again just now with no success. I have been getting this error for a few weeks now. I went ahead and took your advice and reported the bug. Thanks for the reply.

User avatar
pearlbay
Posts: 4564
Joined: Wed Jul 28, 2010 6:51 am
Contact:

Re: 3rd Floor

Post by pearlbay » Thu Mar 01, 2012 4:30 am

Our team responded you, twr120. :) Please check your mails! :)

Best regards,

pearlbay
In case of urgent problems or questions, please use our support form!

ice4ever
Posts: 5
Joined: Sun Jun 02, 2013 4:51 pm

Re: 3rd Floor

Post by ice4ever » Mon Jul 15, 2013 7:16 am

Ok, I'm having a problem with purchasing 3rd floor too, but not the same as above.


a) I play on USA server, ID: 21077345
b) I'm using Chrome Version 28.0.1500.72 m , tried IE and Firefox (cant check version now) on different PC's
c) Time of an error.... it has been like that for days
d) When i got to the point of game where I could buy new floor, I could choose 2nd or 3rd, 20k hD each. After buying 2nd floor i kept playing, and now having +20k hD i cant buy 3rd floor, it is 'grayed out'. on the 4th floor i have that bar saying 284 of 2000 emergency operations completed. Now do I get the whole floor buying procedure wrong or is it actually a bug ?

Hope that I Have made it clear and you can help with this.

User avatar
pearlbay
Posts: 4564
Joined: Wed Jul 28, 2010 6:51 am
Contact:

Re: 3rd Floor

Post by pearlbay » Tue Jul 16, 2013 2:41 am

Hi ice4ever,

the third floor is only available if you have a valid premium account; yours ran out in June; that's why the third floor is no longer available for purchase. Once you renew your premium membership, you'll again be able to buy and use the third floor.

Best regards,

pearlbay
In case of urgent problems or questions, please use our support form!

ice4ever
Posts: 5
Joined: Sun Jun 02, 2013 4:51 pm

Re: 3rd Floor

Post by ice4ever » Tue Jul 16, 2013 5:27 am

Thanks for checking :)

So if I get premium and buy 3rd floor now, will it be still usable after premium expire ? Or is it similar thing to cars which are active only with premium ?

User avatar
pearlbay
Posts: 4564
Joined: Wed Jul 28, 2010 6:51 am
Contact:

Re: 3rd Floor

Post by pearlbay » Tue Jul 16, 2013 5:51 am

Hi ice4ever,

not a problem! And yes, you are correct - only if you have a valid premium account you'll be able to use the 3rd floor. Once the PA expires, it will be deactivated until you reactivate your premium membership again. :-)

Best regards,

pearlbay
In case of urgent problems or questions, please use our support form!

ice4ever
Posts: 5
Joined: Sun Jun 02, 2013 4:51 pm

Re: 3rd Floor

Post by ice4ever » Tue Jul 16, 2013 3:20 pm

Thanks pearlbay, much appreciated :)

User avatar
pearlbay
Posts: 4564
Joined: Wed Jul 28, 2010 6:51 am
Contact:

Re: 3rd Floor

Post by pearlbay » Wed Jul 17, 2013 2:10 am

You are very welcome, ice4ever! :)

Cheers,

pearlbay
In case of urgent problems or questions, please use our support form!

Post Reply

Return to “Bugs Server 1”